12.01.10 - Sanyang

Nu ar vi tillbaka igen. Sitter i skrivandets stund pa ett halv sunkigt internet cafe i Sanyang. Internet ligger just nu nere sa jag skriver pa ett wordpad dokument sa lange. Sen far vi hoppas att jag lyckas ladda upp det nar vi var har kontakt till cybervarlden igen. Men nog om det. Vi har det bra. Vi har bott i ett hus i Sanyang sen den 6e. Ett fint hus med en storre innegard. Sa Isidor star trygt innanfor husets murar. Sen har vi fatt en hel del nya vanner ocksa. Vi traffade Gabriella och Sparkey som i sin tur har presenterat oss for alla mojliga harliga manniskor. I huset som vi bor i sa har vi Essa. Han bor dar och tar hand om huset - och oss. Vill vi ha nagot sa cyklar han mer an garna ivag och hamtar brod, cola eller vad det nu kan vara. Nastan all-inclusive! Han har bjudit oss pa gambisk mat medans vi har bjudit pa pasta och pasta sas. Gabriella och Sparkey har visat oss Gambias smultronstallen. Halsat pa hos familjer och upplevt en Gambisk omskarelsefest. Vi har hunnit med en hel del med andra ord. Imorse sa drog vi ivag till Paradise beach, 10min fran huset. Det var som folk sagt. Folktomt och en strand nastan for en sjalv. Vi la oss vid ett hotel/cafe och bestallde in frukost och lask. Vimto - seriost sa javla god lask!!! Men det ar det vi haft for oss dem senaste dagarna. Men sjalva resan nu da? Varken jag eller Alexandra kanner for att kora vidare med bil. Alla poliser, granspassager etc vager over till det daliga. Sa vi ska forsoka salja bilen har och forsoka komma med ett flyg soderut. Vart? Ja, nu far bloggen verkligen bekanna farg for tankarna vi har just nu ar... Vart ska vi nu?

Kommentarer
Postat av: Sama

Sydafrika.

2012-01-10 @ 23:42:25
URL: http://sotss.blogg.se/
Postat av: Mamsen

Spånnande.....ni visste hur resan startade men ni vet ju inte hur den slutar! Det blir ju som ni har sagt....ni tar dagen som den kommer och då gäller det allt :)

Med eller utan bil så kommer ni att komma runt. Det viktigaste är att ni mår bra och att ni inte gör något som kan riskera er säkerhet!

Kram mamsen

2012-01-11 @ 06:37:48
Postat av: Annika magnusson

Som sagt målet var ju Afrika och det är ju fixat,sen får ni ju göra nya planer med flyg om ni säljer Isidor.Ni kommer ju fortare hem den dan ni bestämmer er för det :)

2012-01-11 @ 09:38:22
Postat av: Sabina

Håller med Sama. Sydafrika!!! Sen kan ni komma hem.

2012-01-11 @ 11:22:35
Postat av: Sandra

Som jag sagt förut, absolut sydafrika! Kolla läget där o hoppa bungyjump :-) Men hur går det med erat album till polaroidbilderna?

2012-01-11 @ 13:31:48
Postat av: Pappa

Köp en stor tomt vid havet först.!! Sen kan ni ta en sväng till Sydafrika och på väg hem så kan ni mellan landa i Tukiyet och stanna kvar där till Augusti slutet av juli kan ni kyla ner många Efes för då kommer vi dit,då kan vi planera hus bygget i Gambia.

2012-01-11 @ 16:20:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback