12.01.01 - Brufut

Sitter i skrivandets stund på Blue Kitchen. Fick precis in min #20 Beef filé with chips.

Idag på förmiddagen så har vi vart inne i Banjul och styrt upp. Så nu har vi tullat in bilen och fått nya Gambiska reggplåtar. Gula flashiga!

Allt gick relativt smidigt. Tullen fixade vi i måndags. Med Sparkeys hjälp gick det hyffsat fort - för att vara Afrika. Tog oss 2,5h och kostade nästan 25.000 dalasi, ca 6.000sek. I samma veva fick jag även ett Gambiskt personnummer. En riktigt Gambier haha...

Idag så var vi hos Sparkeys "sister" på Polisen i Banjul. Dem fyllde i allt och det enda jag och Alexandra behövde göra var att sitta och vänta, äta croissant och skriva en namnteckning. Sen fick vi två nya gula skyltar. Gick på 600 dalasi. Nu ska vi bara sälja kärran...

Tommy från Brufut gänget fixade stämplar i våra pass under måndagen. Så nu har vi visum ytterligare en månad till. Skit bra att känna folk här nere, A & O!

Land kapitlet då? Jodå efter ett x antal markvisningar så har vi hittat ett bra läge. Vi fick ett pris, har prutats och har nu ett bra pris. Sen får vi se vad lady-boss säger när hon ser marken. Mor min dvs. Ligger mitt i mellan Sanyang och Paradise beach med 1,5km åt vart håll.

Lady-boss landar här imorgon eftermiddag. Då står jag, Alexandra och Sparkey och välkomnar mamma Annika på flygplatsen. Ska bli kul att ha henne här en vecka!

Grattis Sama 25år & LG!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Måste dona med packningen har köpt alldeles för mycket godis ,får ju bara ha 20 kg plus handbagage....

2012-02-01 @ 19:58:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback