12.04.08 - Flen

Ja just ja, vi är hemma i Sverige igen! Vi flög hem i måndags och överraska de där hemma.

Vi lämna in hyrbilen vid Port Elizabeth's flygplats och flög till Johannesburg. Därifrån flög vi sen via Istanbul hem till Stockholm Arlanda. Lite förseningar men det var inte hela världen.

Landa på Arlanda 16.20 i tisdags. Direkt in till Stockholm och checka in på Scandic Anglais i stan. Vi hade tänkt bada jacuzzi och avsluta vår filmserie men vår tur fortsatte - den var såklart avstängd. Blev en dusch på rummet istället. Ladda sen upp den sista "Vart Ska Vi Nu? - Part X" filmen där vi avslöjade att vi var i Sverige. Med ett leende på läpparna knallade vi sen mot Hard Rock Café i kylan.

Vi tänkte avsluta resan som vi började - med en god middag på HR. Sakta men säkert började folk höra av sig "är ni verkligen hemma? Inte ännu ett skämt?". Vi åt gott, såg på fotboll och bara varvade ner. Nu satt vi i Stockholm, igår var vi i Sydafrika. Vi somna sen gott på hotellet.

Onsdagen började med en god hotellfrukost innan vi drog vidare. Träffa Alexandras vän Sara som inte trodde på att vi var hemma förren hon såg oss. Åt en lunch ihop innan vi hoppa på vårt sista tåg på den här resan. Stockholm - Flen, 55minuters funderande. Båda hade föreställt sig den här dagen ett tag, och nu var vi snart hemma!

Vi rullade in på perrongen. Flen såg sig likt ut från tåget. När vi väl kommer av så ser jag den jag saknat mest under resan - Dexter! (päronens hund). Först kommer mina två minsta syskon springandes och kramar om mig. Sen slänger jag väskan och går ned på knä.
Det här har jag väntat länge på! Dexter hoppar upp i famnen. Mamma, lillebror x2 och lillasyster x2 mötte oss på stationen.

Vi ska sätta oss ner och skriva ner lite tankar och funderingar i ett inlägg. Men först måste vi suga in verkligheten lite.

Vad händer nu då? Ingen lugn stund här inte. I fredags hämta vi hem en liten hundvalp. Nu börjar nästa äventyr!..


Kommentarer
Postat av: gabriella

när allt har lugnat ner sig för er så ska vi se till att få till en träff hemma hos oss med god mat och gott dricka med ett gäng trevligt folk,;)

Vi saknar Er!!!!

Kramar

2012-04-08 @ 18:41:54
Postat av: gabriella

mäh.... jag hade skrivit en kommentar här förut, undrar var den tog vägen.... men det gick väl ut på att när allt lugnat ner sig för er så ska vi se till att få till en träff med trevligt folk och god mat och god dryck.

kram vi saknar er

2012-04-08 @ 23:09:49
Postat av: gabriella

HAHAHA och nu finns de båda här :)

2012-04-09 @ 13:27:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback