12.04.08 - Flen

Ja just ja, vi är hemma i Sverige igen! Vi flög hem i måndags och överraska de där hemma.

Vi lämna in hyrbilen vid Port Elizabeth's flygplats och flög till Johannesburg. Därifrån flög vi sen via Istanbul hem till Stockholm Arlanda. Lite förseningar men det var inte hela världen.

Landa på Arlanda 16.20 i tisdags. Direkt in till Stockholm och checka in på Scandic Anglais i stan. Vi hade tänkt bada jacuzzi och avsluta vår filmserie men vår tur fortsatte - den var såklart avstängd. Blev en dusch på rummet istället. Ladda sen upp den sista "Vart Ska Vi Nu? - Part X" filmen där vi avslöjade att vi var i Sverige. Med ett leende på läpparna knallade vi sen mot Hard Rock Café i kylan.

Vi tänkte avsluta resan som vi började - med en god middag på HR. Sakta men säkert började folk höra av sig "är ni verkligen hemma? Inte ännu ett skämt?". Vi åt gott, såg på fotboll och bara varvade ner. Nu satt vi i Stockholm, igår var vi i Sydafrika. Vi somna sen gott på hotellet.

Onsdagen började med en god hotellfrukost innan vi drog vidare. Träffa Alexandras vän Sara som inte trodde på att vi var hemma förren hon såg oss. Åt en lunch ihop innan vi hoppa på vårt sista tåg på den här resan. Stockholm - Flen, 55minuters funderande. Båda hade föreställt sig den här dagen ett tag, och nu var vi snart hemma!

Vi rullade in på perrongen. Flen såg sig likt ut från tåget. När vi väl kommer av så ser jag den jag saknat mest under resan - Dexter! (päronens hund). Först kommer mina två minsta syskon springandes och kramar om mig. Sen slänger jag väskan och går ned på knä.
Det här har jag väntat länge på! Dexter hoppar upp i famnen. Mamma, lillebror x2 och lillasyster x2 mötte oss på stationen.

Vi ska sätta oss ner och skriva ner lite tankar och funderingar i ett inlägg. Men först måste vi suga in verkligheten lite.

Vad händer nu då? Ingen lugn stund här inte. I fredags hämta vi hem en liten hundvalp. Nu börjar nästa äventyr!..


Vart Ska Vi Nu? - Part X


10.04.02 - Jeffreys Bay

Gårdagens blogginlägg var såklart ett april-skämt, även om en del hemma gärna ville tro att vi hade kommit hem. Hihi

Idag ska vi åka vidare mot Durban. Är en bit dit så vi ska stanna lite längst med vägen som kallas "sunshine coast". Vi fick mersmak efter bungyjumpet så vi har bokat ännu en adrenalinkick till på lördag. En variant av Bungy i Durban. Man slungar sig ut ifrån en fotbollsarena som är över hundra meter hög. Ska bli fett kul och inte alla lika läskigt som hoppet från Bloukrans Bridge.

För övrigt så har Jeffreys Bay varit nice. Tyvärr har vädret inte varit på vår sida, men igår och idag skiner solen! Blev att hänga på stranden på förmiddagen och kolla på alla som surfade. Sen vart det hämtpizza till lunch som avnjöts vid poolen vid huset där vi hängde resten av dagen.

Nu blir det frulle!


12.04.01 - Arlanda

Landa precis på ett regnigt Arlanda. Vi åkte direkt från bungyjumpet hem till Sverige med ett ear-to-ear-smile. Så himla skönt att prata svenska! Nu blir det att ta tåget till Flen!!! Första stopp - Venezia!