11.10.30 - Malmö

Etapp: Flen-Malmö
Avverkande km idag: 526km
Avverkade km totalt: 526km

Nu är vi iväg! Mätarställningen stod på 131140km när vi lämnade Flen. Vi drog igång med en långkörare direkt. Förhoppningsvis så är detta en av dem längre etapperna som vi kommer avverka. Vi har inte tänkt oss allt för långa körsträckor framöver.


Igår hade vi en liten avskedstillställning. Det var riktigt kul att se så många ansikten på plats. Riktigt fina avskedspresenter fick vi också!


Alexandra skulle självklart testa låset på sin nya cykel. Men hon tappa bort nyckeln så storebror och morfar fick slipa av det.


Vi hade satt upp tider för idag. Dem höll vi ganka bra ändå. Vi lämnade Malmköping strax efter klockan tolv. En hel del släkt och vänner kom för att ta farväl. Eskilstuna Kuriren var även på plats. Därifrån åkte vi sen till Flen för att ta ännu ett farväl. Riktigt kul med så mycket folk som ville få en sista skymt av oss innan vi for iväg.

Jag hade nog underskattat packandet en aning. "Jag ska inte ha så mycket med mig så jag packar på en kvart". Det vart ganska stressigt kan jag säga men förhoppningsvis så fick jag med allt.

Men själva bilresan ner till Malmö gick bra. Låg och puttra runt 90-100km/h. Nu är vi hemma hos min pappas kusin Sema. Hon är snäll och låter oss sova här inatt. Hennes dotter Esin blev 18 idag så vi fick fika när vi kom ner. Sen körde vi iväg Isidor till farsans andra kusin som bor i villa. Vågar inte riktigt lämna Isidor ensam i centrala Malmö så han mår nog bättre av att stå hemma hos Fathi på deras garageuppfart.

Imorgon blir det att införskaffa det sista innan vi lämnar Sverige. Vi är lite sugna på att ta båten direkt till Tyskland imorgon. Då slipper vi köra igenom Danmark som vi valt att bara köra förbi ändå. Det visar sig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback