11.10.31 - Malmö

Andra dagen - och vi har redan gjort vår första ändring i planeringen. Vi blir kvar i Malmö en natt till. Känns som att efter de senaste stressiga dagarna ville vi dra ner på tempot lite och hinna ta tag i allt som vi inte hann med innan vi åkte hemmifrån igår. Så imorse sov vi ut ordentligt och under dagen har vi hunnit med en sväng till Biltema för att innhandla de sista sakerna vi behöver inför resan. Lite köksprylar, fejklarm till bilen och två brassestolar. Vi passade också på att städa undan lite i bilen. Vår sista minuten packning var ganska rörig!

På eftermiddagen har vi mest tagit det lugnt, fixat med lite konton och laddat ner musik som vi ska bränna ner på skivor innan vi drar vidare. Nu på kvällen blev det tacos och vin. Inte helt fel!

Frukosten imorse med Dennis sysslingar och deras mamma. Köttbullsmackor med rödbetssallad - mums!Vi fick även samtal idag från glada föräldrar som berättade att vi var med på Eskilstuna Kurirens framsida.


Avskedet i Malmköping..


En kortare verision av artikeln finns att läsa här.


I lördags skickade Anette Hill ett meddelande till Dennis och berättade att vi var med som veckans reseblogg i Aftonbladet och i Eskilstuna Kuriren idag skrev dom ut vår bloggadress. Efter det har läsarantalet ökat en hel del, riktigt roligt!

Imorgon blir det ingen sovmorgon i alla fall. Vi ställer klockan på sju så vi hinner ta en sista dusch innan vi ska åka vidare. Båten från Malmö till Travemunde går klockan tio och tar ungefär sju timmar. När vi kommer i land i Tyskland ska vi ta sikte mot Hamburg. Någon fyller visst år imorgon och vill bli firad på Hard Rock Café :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback