11.11.30 - Santa Maria

Igår började vi dagen med en sväng på IKEA inne i Porto. Var lite trist väder så passade bra med lite shopping. Innhandlade en större kastrull, värmeljus, diskställ mm. Sen blev det lunch där med - kötbullar, mums! Vi har bestämt att nästa gång vi äter på IKEA blir det julbord :) Efter den smarriga lunchen tog vi Isidor och snurrade runt lite inne i Porto. Tog lite kort från bilen och sen åkte vi över vattnet till den andra sidan av Porto som inte är lika central och parkerade bilen där. Blev en liten promenad upp till Ponte Luiz (järnvägsbron som Gustave Eiffel, Eiffeltornetsnubben, designat) där vi hade en nice utsikt över staden. Porto var fint. Staden ser ganska sliten ut, men på ett fint sätt liksom.

Efter någon timme inne i Porto lämnade vi staden och körde vidare mot Lissabon. Vi hittade en mack med dusch påvägen så där stannade vi för att sova. Blev en VARM dusch imorse. Lyx! Nu ska vi röra oss vidare mot Lissabon. Har ungefär åtta mil kvar. Vi har slängt upp lite bilder från Porto här

För någon vecka sen kluddra vi dit "Snap a photo and post it on our facebook" på bilen. Glada vi blev igår när vi såg att en tjej från Madrid hade gjort det!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback