11.11.28 - Porto

Nytt land ny tidszon. När vi passerade gränsen till Portugal tidigare idag så färdades vi bakåt i tiden. Men bilresan gick bra idag.

När vi vaknade imorse så hade vi frost på framrutan!!! Jag låg kvar under täcket medans mannen i förhållandet, Alexandra, klev upp och starta bilen, åt frukost och tillslut gav sig iväg mot Porto. Men när värmen hade stigit i bilen så bäddade jag upp och kröp fram. Skönt att hon körde för en gångs skull idag. Men efter 18mil gav hon upp och jag fick sätta mig bakom ratten igen. Allt var tillbaka till det normala igen.

Resan från Madrid var väl lite ödslig. Men väl i Portugal så började solen att skina. Vi stannade ganska snabbt efter gränsen för lunch. Alexandra lagade pasta med köttfärssås medans jag fyllde på med kylarvätska, drog om lite kablage etc. Efter en god lunch i våra brassestolar så drog vi vidare.

Men stannade igen efter några mil, Alexandra hittade en dusch på en mack! Hon var riktigt glad nu, och gladare skulle hon bli. Vi packade och betalade 2euro för duschen. Jag var snabb in och duschade först. Tog en varm och skön dusch efter en kylig natt. När det var som skönast så märkte jag att varmvattnet började ta slut. Jag duschade snabbt klart och klev ur, något orolig men med ett leende. Alexandra hoppade in och såg hur glad ut som helst. Men ganska snabbt så såg hon en aning butter ut. Hon behövde inget säga utan gav mig bara en lång fet blick. Det tog några mil innan hon pratade med mig - men nu skrattar vi åt det hahaha...

Är på en rastplats 3mil innan Porto nu. Mackens wifi når in i bilen - perfekt! Har skrivit dagböcker och ätit middag. Ska avrunda dagen med en film nu. Imorgon gör vi Porto sedan rör vi oss sakta söderut mot Malaga där vi ska plocka upp Sabina & Sandra på flygplatsen den 3e dec. Seee ya!

Kommentarer
Postat av: Mamsen

Ja, det gick inte att göra annat än att skratta när jag läste inlägget. Jag kan se hela dusch-scenen :)

Usch, stackars Alexandra. Jag vet nog vem som duschar först nästa gång!!!

Kram från Mamsen

2011-11-29 @ 22:06:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback