11.11.17 - Cannes

Nu har vi lagt upp massa nya bilder på vår facebook sida, in och kolla här!

När vi vaknade idag hade vi precis lika grym utsikt till frukosten som vi hade hoppats på. Insåg ganska snabbt att vi kunde byta om till shorts, kanonväder! Vi lämnade rastplatsen vid tio-tiden och spenderade sen några timmar spatserande inne i Nice. Parkerade Isidor en bit från hamnen och gick därifrån längs med vattnet och kollade in alla maffiga båtar. Blev lite sugna på att byta ut bilen mot en av båtarna som låg där och dra ut på havet istället.. Men vi håller oss fast vid vårt hemmabygge ett tag till!

Nice var riktigt fint. Gick längs med kusten i 2-3 kilometer och bara njöt av att ha det klarblå havet till vänster om oss och alla hus längs med bergväggarna på vår andra sida. Efter ett tag svängde vi av från vår "strandpromenad" för att kolla in de centrala gatorna. Tror vi får vår dagliga motion i alla fall!

Efter några timmar styrde vi tillbaka mot bilen och körde vidare mot Cannes där vi sitter nu. På ett Mcd såklart. Hade en del att ta igen på internet, har suttit här sen tre haha. Imorgon ska vi kolla in staden här och sedan köra vidare till St Tropez. Inte långt mellan städerna här så blir korta körsträckor, ganska skönt.


Livsnjutare..!

Kommentarer
Postat av: Mamsen

Åhhhh, va glad jag blev idag :)

Ni ser verkligen ut att njuta........ni är så värda det. Kram till er från mamsen

2011-11-17 @ 21:04:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback