11.11.06 - Breda

Igår anlände vi till Amsterdam. Det första vi gjorde där var att leta reda på ett badhus - älskar GPS! Var riktigt skönt att få bada lite och duscha. Vi passade på att simma några längder, efter 300 m var vi helt slut haha. Efter det letade vi upp en plats som vi kunde ha bilen på under natten. Hittade en parkering vid några kolonilotter som blev perfekt! Sen blev det att plocka ner cyklarna från bilen och trampa in till Amsterdam. Där kolla vi runt lite, köpte med oss lite fika och cyklade hem till bilen igen.

Idag vaknade vi utvilade vid nio-tiden. Blev en liten frukost som bestod av gröt och knäckemackor igen. Första gången Dennis gjorde gröt och han glömde sjävklart saltet haha. Efter frullen tog vi bilen och parkerade lite närmare stan. Sen tog vi med vår LP-bok och hoppa upp på cyklarna igen (tur att vi tog med dem, känns som att de kommer bli väl använda!) och cyklade in till centrum. Gick omkring på stadens alla gator, lätt att gå vilse! Gick dit man skulle gå, såg det man skulle se, gjorde det man skulle göra. Efter några timmar kände vi oss nöjda och cyklade tillbaka till bilen. Packade ihop oss och begav oss bort från Amsterdam. I bilen snackade vi ihop oss och bestämde oss för att brassa på förbi några städer som vi egentligen hade planerat att kolla in. Lite halvtråkigt väder här ändå och vi var på åka-bil-humör.

Slänger upp lite bilder från de senaste dagen.  


Frukosten en liten bit från fc groningens arena. Isidor ser liten ut.


Dennis trampar på in mot Groningen centrum.


Två-vånings parkeringar för cyklar. Galet mycket cyklar i denna stad. Stationshuset i bakgrunden.


Inne i Groningen.


Vi hade fint väder den här dagen. Har varit ganska grått annars..


Vi chillar med lite lunch en bit utanför Groningen haha


Isidor och en av alla arenor som vi kommer kolla in på den här resan. Blev en frukost här.


Tog en tur till ett badhus i Amsterdam. Äntligen fick vi duscha igen!


Finns en hel del intressanta butiker i Amsterdam..


Fina Amsterdam.

Broöppning för oss cyklister...


En söt cyklist.

Fler bilder lägger vi upp på facebook.

Vi befinner hos just nu söder om Breda. Mer bestämt i Hazeldonk West, ett stenkast ifrån Nederländerna-Belgien gränsen.

Vi kommer spendera natten här. Det är en stor p-plats med shell, donken och många långtradare. Det finns även gratis internet över hela rastplatsen - klockrent! Så ifall någon vill höra av sig så kan ni göra det nu via viber. Vi är här över natten som sagt.

Våran plan är följande. In till Antwerp imorgon bitti. Knalla runt och utforska staden som ska vara något att se enligt LP. Därefter rör vi oss mot Brussel och hittar en sovplats strax innan. Sedan är det lite difust. En viss dam vill se London så vi kanske tar en liten omväg förbi där. Annars rör vi oss direkt ner mot Paris. Det visar sig...

Det enda vi har helt bestämt är att vi ska hämta lillebror och Anna på flygplatsen utanför Barcelona den 23e. De ska få känna på livet i Isidor några nätter...

Kommentarer
Postat av: Anonym

wiiie vi e kändisar i bloggen! barcelona här kommer vi :D

2011-11-06 @ 21:35:52
Postat av: anna

btw får vi sitta på pakethållarna när ni ska cykla runt?::

2011-11-07 @ 12:26:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback