11.11.04 - Wieringerwerf NL

Avverkade km idag = 153km
Avverkade km totalt = 1130km
Dagens etapp = Groningen - Wieringerwerf


Vi parkerade i närheten av Euroborg igår - Petter Andersson och FC Groningens Borg. Där stod vi bra. Kvällen bestod utav det vanliga. Tända ljus, dagboksskrivande och gott sällskap. Sen skulle vi avsluta med film men båda hann somna.

Nu i morse så flyttade vi på oss en gata. Började rulla in arbetsfolk där vi stod. Duka upp för frukost. Havregrynsgröt och knäckebröd. Efter det så åkte vi och parkerade på IKEA. Perfekt! Tog sedan cyklarna in till centrum.

Groningen - där skulle jag kunna bo. Riktigt charmig stad. En stor stad där man ändå får bykänslan. Sen alla cykelbanor hit och dit. Hade Flen haft sådana cykelbanor hade jag alltid tatt cykeln. Egna leder, egna rödljusen vid korsningarna. Först grönt för bilarna, sedan cyklisterna och sist gående. Nej den här staden charmade mig och Alexandra.

När vi var nöjda så packa vi ihop och gav oss iväg igen. Tog en lantlig väg N355 via Zuidborn till Leeuwarden. Väl där så anslöt vi till E22an igen. Körde på ett tag. Men nu har vi stannat efter att ha passerat vallen längst med Ijsselmeer. Står nu på en parkeringsplats vid Wieringerwerf. Här kommer vi att stanna för natten.

Imorgon har vi tänkt att göra Amsterdam lite. Har ungefär 5mil
kvar dit. Först ska vi försöka hitta en dusch imorgon bara.
Men det är en annan dag. Nu ska vi varva ner i Isidor...


Kommentarer
Postat av: T.Mathisen

2011-11-04 @ 22:55:03
Postat av: Lennart

Ni ska åka halva världen runt och se det ena och det andra, så parkerar ni på IKEA. :P

2011-11-05 @ 11:02:27
Postat av: Lovisa Wahlberg

Ni är så sjukt sköna! Lycka till med allt nu, snacka om en resa ni aldrig kommer glömma. KRAM

2011-11-05 @ 12:55:37
URL: http://lovisakarin.blogg.se/
Postat av: Musse

Hej på er globetottrar! Ni verkar ha det härligt och se / uppleva massor. Njut! Här är det en grå söndags som ska ägnas till att kratta löv. Avundsjuka?? Ha det bra o gör inget som inte jag skulle göra...

2011-11-06 @ 09:31:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback