11.11.02 - Hollenstedt

Hej.

Vi befinner oss just nu på en parkeringsplats längst med väg E22 i höjd med Hollenstedt.
N 53.36601'
E 9.73482'

Igår ankom vi till Tyskland vid 19 tiden. Båten tog 9timmar. Men vi hade en hytt så det var hur lugnt som helst. Såg film och passade på att använda toan och duschen så mkt som möjligt. Man vet aldrig när nästa tillfälle kommer.

Väl inne i Tyskland så gasade vi på in till Hamburg. Vi drog direkt till Hard Rock Café och käkade. Tack för presenten Anette & Göran! Börjar bli en tradition med HR när man fyller.

Efter en god måltid - sista måltiden ute - så letade vi sovplats. Hitta en gata vid Hamburgs mässan. Det blev klockrent då det var flera husbilar där. Vi var ganska trötta så vi bäddade och la oss. Båda slockna direkt.

Det gick hur bra som helst att sova i bilen. Bättre än förväntat! Vaknade utvilade med ett leende på läpparna. Nu är resan igång på riktigt!

Idag så har vi styrt upp bilen. Installera ett "larm" och styrt upp med all mat etc. Fick en massa mat av alla möjliga vid avresan.

Efter det så lagade vi lite mat. Premiär för våra Gaskök! Det vart skit bra. Dagens måltid bestod utav makaroner med korv. Tände lite ljus och åt maten i bilen - mysigt!

Sedan utforska vi staden lite. Tog våra cyklar och trampa runt i hela byn. Reeperbahn, St Pauli, hamnen, Alsterarkaden, Rathaus etc.

Sen vart det att packa ihop och röra på oss. Vi knappa in Amsterdam på
Gps'en och gasa. Men nu har vi stannat för dagen. Ska laga någon kvällsmat med te, skriva dagböcker, bestämma resvägen för att sen avsluta dagen med en film.

Vi har det bra! Slänger upp fler bilder när vi får tillgång till internet. Kör detta inlägg via telefonen - dyrt!

13c utomhus
21,5c inomhusKommentarer
Postat av: anns

you're alive!!

2011-11-02 @ 18:11:24
Postat av: kim

Hejsan!

Ni får inte glömma att ladda upp bilder,skulle vara ett stort plus att få se vad ni gör o e och vad ni ser =) kram

2011-11-02 @ 21:01:21
URL: http://kimokeijn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback