11.12.01 - Sevilla

Idag skulle jag gärna vara 12år igen. Vakna av att morsan väcker en innan skolan. Tänder ljus på köksbordet och inväntar julkalendern. Men nej, i dag 24år gammal så står vi med en minibuss vid vattenbrynet intill Taviras kust med en julkalender i handen. Det kommer bli tufft att missa en vit jul med familjen...

Idag tog vi oss igenom den sista biten utav Portugal. Igår for vi söderut efter att ha spenderat en dag i Lissabon. Portugal var väl inte direkt den bilresan som jag hade föreställt mig innan vi kom hit men det var charmigt i sig.

Men nu är vi i Spanien igen. Det känns skönt. Vi förflyttar våran trygghetszon hela tiden. När vi kom till Spanien så sakna vi Frankrike som kändes som hemma. Nu känns det skönt att komma tillbaka till Spanien istället. Vi sitter just nu i Sevilla. Har 2-3 timmars bilresa kvar till Malaga där vi ska hämta Sabina och Sandra på lördag eftermiddag.

Vi har suttit här i flera timmar. Alexandra har uppdaterat bloggen en hel del. Hon har styrt upp "RESAN", "OM OSS" och "BILEN" som ni får kika på! Sen har vi laddad upp fler bilder från Portugal HÄR!

Jag kollade upp båtar inför Afrika samt uppdaterade våran GPS med en Afrika-karta, 800kr fattigare...

När jag öppnade mailen idag så hade vi fått ett mail från en kille i Porto. Han skickade en hälsning tillsammans med två bilder utav våran Isidor utanför IKEA. Kul!!! La upp bilden på våran facebook-sida...
Kommentarer
Postat av: David o Kikko

Hej!

Man kan känna en otryggskänsla för varje nytt land man kommer till, men den går över efter någon dag. Sen får ni ta rapporterna från UD med en nypa salt. Det är oftast bara i en del av landet som kan vara oroligt, i övriga märkar man inget. Bästa upplysningarna får man av folket på plats.

2011-12-02 @ 11:21:04
URL: http://www.swedenafrica.com
Postat av: Moster Helen

Tomtarna är uppe hos mamsen men det kommer fler jular!! Passa på o njut av er resa, ni verkar ha det kanon! kram till er!

2011-12-02 @ 22:13:21
Postat av: Annika magnusson

Jag har huset fullt av tomtar,julklockorna i hallen är uppsatta ( dom som Sama slår huvudet i ). Mattias ville ha upp det mesta jul pyntet direkt,det är så mysigt.....och visst satt dina småsyskon med tänt ljus och kollade på julkalendern precis som du gjorde när du var liten . Men som moster säger ,det kommer fler jular så njut av er resa !!!!2011-12-03 @ 10:09:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback