Om oss

Dennis Magnusson
"-Livet går inte ut på att lägga pengar på hög"

Trots sin uppväxt i Flen har Dennis under sina 23 år hunnit bli en smart ung man. Han har svar på det mesta, i alla fall så länge det rör lastbilar och geografi. Han gillar att beskriva sig själv som spontan, men jag skulle nog hellre säga impulsiv med ett touch av spontanitet. Handlar först, tänker sen, säger ja fast ett nej kanske hade känts mer rätt två sekunder senare. Impulsiv eller spontan, kalla det vad du vill. Utan den sidan hade han inte varit den som ger sig ut på resor till främmande länder helt själv, flyttar utomlands för att jobba eller gör en jorden-runt-resa.
Dennis har blivit uppväxt med ett motto från grunden "inget är omöjligt" och det märks på honom idag. Han är den som vågar göra det han vill.

Förutom äventyr och brottning, som alltid varit en stor del av hans liv, betyder familjen mycket. Julafton utan de där hemma kommer bli en utmaning, men han tror att äventyret som vi har gett oss in på kommer vara värt det eftersom en roadtrip med bil alltid stått högt upp på önskelistan!

Sommar
Vinter
Charter Backpacking
Snabbaste vägen Kortaste vägen
New York
Californien
Mycket packning Liten packningAlexandra Fahlquist
"
Saudiarabien ligger ju i Europa"

Konsumbruden som klarar av det mesta. Hon kör bil lika säkert som en man fast med en kvinnas tålamod. En målmedveten dam som vet vad hon vill ha - mig. Men får hon inte som hon vill så kan hon stå med armarna i kors och prata som en tolvåring. Men hur som helst så står hon stadigt med båda fötterna på jorden och gör inget förhastat och dumt. Vi kompliterar varandra bra. Hennes skratt är underligt men ack så charmigt! Men hon kan bli rastlös och blir lätt uttråkad så hon håller sig själv sysslosatt. Fönstershopping och annat onödigt kan vara något hon pysslar med för ett gym kan man ju inte gå till mer än en gång i månaden. Hennes tålamod ska vi inte prata om. Hade hon vart lärare så hade var och varannan föräldrer i hennes klass fått hem en livrädd unge som är rädd för sin lärare som bara suckar åt en när man inte kan svaren.

Hon har tidigare rest runt i Asien med en ryggsäck. Sen har hon även åkt skidor nedför världens brantaste backe i Österrike som hon gärna berättar om. Annars är det Gotland som ligger henne varmt om hjärtat efter att ha spenderat flera somrar där under hennes yngre dagar.

Alexandra är en ung kvinna som vet vad hon vill ha, men inte vad hon vill bli. Efter den här resan är det skolbänken som väntar. Men vad eller vart hon ska studera vet ingen. Det ordnar sig. Hon har ganska bra betyg, hur hon har fått dem vill jag inte ens tänka på. För hur duktig Alexandra än har vart i skolan så slår hon till med lite roliga kommentarer titt som tätt. Hade jag kommit med idén om att besöka Kina under vårat besök i Afrika hade Alexandra utbrustit en kommentar som "Men guuuud vad bra" som hon ärvt. Men förhoppningsvis så kan hon lite mer om Afrika efter denna resa...

Sommar Vinter
Charter Backpacking
Snabbaste vägen Kortaste vägen
Gotland
Asien
Mycket packning Liten packning

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback