Bilen

HYUNDAI GRACE VAN H-100 (Isidor)
Årsmodell - 1996
Antal ägare - 3
Mätarställning vid resans start - ca. 13000mil
Växellåda - Manuell
Tjänstevikt - 1490kg
Maxlast - 1170kg
Totalvikt - 2660kg
Längd - 4.85m
Drivmedel - Bensin
Motoreffekt - 90kw/122hk

Vi sålde vår kära Isidor i Gambia. Vi betala 15.000sek för den i Sverige och sålde den för ca 27.000sek i Gambia. Tydligen är det ganska vanligt att man bilar ner bilar från Spanien & Frankrike för att sedan sälja bilen. Men vår Isidor som vi själva tyckte såg ganska muppig ut var en ren lyxbil nere i Gambia. Tänk er en cola-burk som tryckts ihop och sedan rätats ut igen - så såg bilarna ut där nere. Så de nya ägarna var nog nöjda och belåtna.

Mätarställningen stod på 131140km när vi lämnade Flen. Mätarställningen stod på 145985km när vi överlämnade Isidor till de nya ägarna. Vi rullade alltså 14.845km - nästan 1485mil!

FÖRE

EFTER


Kök och förvaring där bak


Matta, gardiner, nerfällbart bord, lampa och platsbyggda soffor. Bordet fälls ner och soffdynorna läggs ut som madrass och vips så har vi en säng!


Fläktar för att få lite kall luft de varmare dagarna.


Självklart gömms i den bakre delen av bilen även en dusch!


Solpaneler på taket som ger oss el till kylbox, datorer, lampa med mera.


Utsidan på bilen måste ju vara lika snygg som insidan! Våra namn på sidan av förardörren, en europakarta (ska även bli en afrikakarta bredvid), vår bloggadress längst upp och längre bak på bilen texten "Snap a photo and post it on our facebook".


Svenska flaggan och stripes framtill på bilen.


Längst bak på bilen. Vi kör inte fort, vi har inte bråttom. Semester :)

Trackback