11.08.30 - Flen

Då är vårt första framträdande i media avklarat. Ifall ni inte har läst dagens Eskilstuna Kuriren så gör det.


När vi först köpte bilen så kom känslan "nu är det allvar" för första gången. Idag fick man känna på den känslan igen. Sen är det bara två månader kvar och en massa förberedelse kvar!

Idag har vi bokat tid hos Motormännen i Västerås för ett M-test. Vi blev tidigare i veckan även medlemmar hos Motormännen. Dem är till bra hjälp för en symbolisk summa! Men som sagt, ett M-test nästa vecka i Västerås. Det är det första steget mot ett Carnet de Passage till vår Isidor.

Carnet de Passage är en tullhandling för fordon. Se det som ett pass för bilen. Utan det så kommer vi inte in i vissa länder. Eller många länder rättare sagt. För att få ett sånt så måste man utföra ett M-test där dem kollar bilens skick. Sedan blir det att fylla i en blankett som ska granskas av Motormännen. Det sista steget är att betala en deposition till Motormännen som utfärdar "passet". Det gör man som en säkerhet för att man inte ska lämnar bilen utomlands. Så ja gott folk, Isidor kommer att följa med oss hem i vått & torrt annars får vi inte tillbaka vår deposition.

Vi har även fått vårt sänkbara bord med bussgods. Det kom till Malmköping igår. Så det går framåt sakta men säkert. Denna vecka ska vi försöka styra upp Isidors utseende. Pimpa upp den lite. Sen till helgen så blir det att försöka snickra ihop "soffor".

Vårt införskaffade bord direkt från Borlänge.
I dagens Eskilstuna Kuriren. Klicka här för en större bild!


Kommentarer
Postat av: Sama

Så söta :)

2011-08-30 @ 21:59:28
URL: http://sotss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback