12.02.09 - Serrekunda

Har precis ätit varsin matbit. Sista gången på ett tag tillsammans med mamma. Om en halvtimme ska vi köra ut till flygplatsen. Strax efter 17 flyger hon hemåt till kylan.

Veckan har gått fort. Vi har solat, badat och ätit gott. Hunnit med en vända in till Banjul där vi träffa en advokat och högsta hönset för planritningarna över land.

Idag har vi checkat ut från hotellet. Packat mammas väska, hon får ta hem lite saker åt oss. Sen åkte vi till Serrekunda för att gå på marknad. Mamma saknade Tuna Park. Folk som följer efter en, sliter i en etc. Morsan förstod inte ungarna när de prata slang engelska medan hon koncentrerade sig till hundra för att prata så tydligt och korrekt engelske som hon bara kunde.

Kommer bli lite tomt när hon åker hem. Men nu måste vi börja röra på oss. Sälja bilen, tomt?, tanka tanka till Dakar för att ta ett flyg någonstans?!...

Imorgon 8.15 ca intervjuas Alexandra på P4 Sörmland.

Vart ska vi nu?


Kommentarer
Postat av: Mamsen

Ser fram emot att följa fortsättningen på er underbara resa :)

Hoppas att ni får bilen såld snabbt nu då!Ställer klockan på larm så jag inte missar radiostunden från Gambia:)

Kram från mamsen2012-02-09 @ 20:43:59
Postat av: Annika magnusson

Hemma,blev en lång flygtur. Fick byta plan vid Las Palmas och mycket motvind hem gjorde att vi fick landa i Danmark för mer bränsle,men nu är jag hemma på vintervägen och det är -15 grader, härligt!!! Men det var lite ledsamt att lämna er i Gambia snyft....men jag har ju sett att ni mår bra och ni har ju varann. Ta nu hand om varann och fortsätt eran resa så syns vi när det blir lite varmare,(ska gå och ta på mig en tjockare tröja )Många kramar

2012-02-10 @ 09:42:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback