11.10.28 - Malmköping

Här händer det grejer! De senaste dagarna har bestått av att fixa med det sista på bilen. Efter mycket slit och många, många timmar ser vi den nu som i stort sätt färdig. Innuti den föredetta tomma skuffen ryms nu soffor, matplats, säng, garderob, kök, dusch, fläktar och ventilation, utrymme för vatten- och bensindunkar, lite tjusiga detaljer som lampor, gardiner och matta. Sen finns det givetvis plats över för en hel del souvenirer också!

Igår servade vi även bilen så den är tipp topp inför avfärden på söndag. Tack till Dennis kollega Torbjörn som var med och visade hur man gör, då varken jag eller Dennis har någon koll på sånt där. Men efter den lektionen är i alla fall Dennis något av en expert på området :) 

Under den här veckan hann vi också med två framträdande i mediavärlden - Folket och P4 sörmland. Skriver mer om det i nästa inlägg! 


En brandsläckare är aldrig fel att ha med.


Ett tjusigt skynke har satts upp för att dölja en del av förvaringsutrymmet.


Dynorna har fått kardborreband som håller dem på plats.


Dennis har ingen koll på elen i bilen, så jag fick styra upp lite. Tillslut fick jag igång lampan (med lite, bara lite, hjälp av min käre storebror).


En inne/ute termometer så vi kan berätta för er hur varmt och skönt vi har det senare :)


Vårat välutrustade kök.


Min morfar tyckte att den här passade bra på vår bil.. Höhö


Dennis fixade nytt luft/olje/bränsle-filter, ny olja, nytt fördelarlock och ny rotor.


Snygg bilmeckare!


Var inne på mitt kära konsum här i Malmköping nyss och kom därifrån med en perfekt avskedspresent - en välfylld låda med allt från wunderbaun till makaroner och konserver. TACK!


Kommentarer
Postat av: Anns

vad gulligt av coop! man blir ju lite rörd:: snyft

2011-10-28 @ 11:56:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback